Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Butikker i Hvidovre Syd.

tirsdag 17. september 2019 kl. 13:30 - 15:00

Arbejdet med at kortlægge butikkerne i Hvidovre Syd går nu i gang. Det sker i samarbejde mellem Forstadsmuseet og frivillige fra Hvidovre Lokalhistoriske Selskab.
Nu drejer det sig om de butikker, der har ligget på Hvidovrevej fra Brostykkevej og sydpå. Butikker i Strandbyparken, Hvidovre Enghavevej, Frihedens Butikscenter og Strandmarksvej bliver også taget med i denne 2. etape af kortlægningen af butikslivet i Hvidovre gennem tiderne.
Den del, der nu skal kortlægges, starter altså ved Handelsbanken på hjørnet af Brostykkevej og Hvidovrevej og slutter med BP på Lodsvej, hvor tidligere Frihedskroen og Frihedens Apotek lå. Butikker i det nærliggende villakvarter tages også med som f.eks. fru Jægers købmandsbutik på Strandby Allé.

Vil du hjælpe med oplysninger om de butikker, som du husker, har ligget i denne del af Hvidovre, så er du velkommen den tirsdag den 17. september kl. 13.30-16 i Ll. Friheden.

Har du fotos af butikkerne, andet materiale fra butikkerne, så tag det med, så det kan indgå i fortællingen om butikslivet i denne del af Hvidovre.
Når turen i begyndelsen af 2020 kommer til butikkerne på Gammel Køgelandevej, så vil der på tilsvarende vis blive indbudt til et møde som start på dette arbejde.

Tilmelding til arrangementet – Klik her.

Detaljer

Dato:
tirsdag 17. september 2019
Tidspunkt:
13:30 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Lille Friheden
Lille Friheden 1
Hvidovre, 2650
+ Google Maps