GDPR (Den nye Persondataforordning) – 20181105

Nye EU-regler gør, at du kan føle dig endnu mere tryg. EU har besluttet at skærpe kravene til, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner bruger og behandler personlige oplysninger. Formålet med de nye regler er at beskytte dig endnu bedre.

Reglerne trådte i kraft den 25. maj 2018. Alle skal definere en privatlivspolitik, for dig som medlem betyder det, at du får bedre indblik i de data, vi har, og hvordan vi benytter dem. Du skal ikke at gøre noget i denne forbindelse.

Behandling af Persondata – Privatlivspolitik i Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

I forbindelse med dit medlemskab behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelses-forordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget en privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Hvidovre Lokalhistoriske Selskab.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i denne privatlivspolitik.

Som udgangspunkt behandler vi alene ”almindelige personoplysninger” i form af registrerings- og kontaktoplysninger som navn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer og e-mailadresse.

Privatlivspolitik

Hvis du vil vide mere om vores nye privatlivspolitik:

  • Du kan læse Hvidovre Lokalhistoriske Selskab privatlivspolitik HER
  • Du kan læse Hvidovre Lokalhistoriske Selskab behandling af persondata HER
  • Hvidovre Lokalhistoriske Selskabs nyhedsbrev

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du klikke på ”Unsubscribe” nederst i nyhedsbrevet, dette sker ikke automatisk, når du melder dig ud af Hvidovre Lokalhistoriske Selskab. Det skal du selv gøre såfremt, du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet.